Geef gratis 10 euro: word lid van Rabobank Rijk van Nijmegen

De Rabobank organiseert jaarlijks de Rabobank ClubKas Campagne. Ook dit jaar weer. Dit jaar verdeelt Rabobank Rijk van Nijmegen 250.000 euro onder clubs en verenigingen in Nijmegen. De Stoomgroep doet ook mee. Alle leden (dus niet klanten) van de Rabobank mogen stemmen op hun favoriete doelen. Totaal 5 stemmen. En elke stem is ongeveer 5 euro waard. Stem jij op ons?

Hoe kan ik op jullie stemmen?

Goede vraag. Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Begin mei krijgen alle leden een uitnodiging om hun stemmen online uit te brengen. Ben je klant van de Rabobank? Mooi! Zorg dan dat je ook lid wordt. Dat gaat niet automatisch, maar moet je apart aanvragen. Lid worden kost niks en levert je zelfs een paar leuke extra’s op. Klik op de knop hieronder om je als lid aan te melden:

In mei krijg je als lid straks een brief van de Rabobank met instructies. Vanaf 14 mei mag je dan gaan stemmen. Je mag maximaal 2 stemmen per club uitbrengen. Dus dat is 10 euro die je gratis kunt weggeven. Niet gek natuurlijk. En wij zouden er heel blij mee zijn.

Hulp nodig?

Vind je het wat ingewikkeld klinken allemaal, maar wil je ons wel graag helpen? Dan helpen wij jou graag. Heb je hulp nodig bij het invullen van het lidmaatschapsformulier, stuur dan even een mailtje aan Michiel: [email protected]. Hij helpt dan graag.

Op 18 mei organiseren wij weer het Kidsfest op Kinderboerderij de Goffert. Heb je hulp nodig bij het uitbrengen van je stemmen, kom dan naar het Kidsfest. Er staat daar een kraampje waar iemand je kan helpen met stemmen.

Geen klant van de Rabobank? Helpen kan toch!

Ook als je geen lid bent van de Rabobank kun je ons helpen. Weliswaar niet met een stem, maar je kunt wel je vrienden en familie vertellen over deze actie. Deel bijvoorbeeld dit artikel met ze via WhatsApp of Facebook. Alvast heel erg bedankt!

Geef een reactie