Kidsfest de Goffert

Kidsfest GoffertDatum: zaterdag 20 mei 2017
Tijd: 12:00 – 17:30 uur
Locatie: Kinderboerderij de Goffert

Op zaterdagmiddag 20 mei vindt er een groot kinderfestival plaats, genaamd Kidsfest de Goffert. De hoofdactiviteit bestaat uit twee Crazy Runs (onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen), in de vorm van een sponsorloop. Alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar mogen zich inschrijven. Het is de bedoeling dat de kinderen zoveel mogelijk rondjes rennen en hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Stoomgroep de Goffert. Let op: er is plaats voor maximaal 250 kinderen. Schrijf je daarom snel in! Klik hier om je in te schrijven.

Naast de Crazy Run worden er diverse workshops aangeboden. Je kunt dansen, drummen of een voetbalclinic van een oud-profvoetballer volgen! Daarnaast is er gedurende het evenement muziek aanwezig, in de vorm van een live bandje en een DJ. Krijg je een beetje trek van al die activiteiten? Geen probleem! Er zijn diverse foodtrucks aanwezig op Kidsfest de Goffert!

Helpen jullie ons mee het stoomtreintje terug te halen? Dan zien we je graag op zaterdagmiddag 20 mei!

[otw_shortcode_button href=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-V4CuyFXzs4T11-UQzl3cqKkrVuizQCR7mDTydzkfYfTAuA/viewform?c=0&w=1″ size=”large” icon_type=”general foundicon-right-arrow” icon_position=”right” shape=”radius” target=”_blank”]Inschrijven sponsorloop[/otw_shortcode_button]

Kidsfest wordt mede mogelijk gemaakt door

 

Coop Wieleman

JumpXL

Jump XL

Interscreen

Drukkerij Junior

The Event Mans

Wijs ambachtelijk ijs

Reacties zijn gesloten.