Doneer nu!

Doneer via iDEAL

Snel & veilig!

Om het treintje terug naar Nijmegen te halen en het spoor en bijbehorend perron weer in oude luister te herstellen, is er geld nodig. Voor de financiering zijn wij voor een groot deel aangewezen op de hulp van sponsoren en donateurs. Uw bijdrage is dan ook zeer welkom!

Doneer nu!

Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €15

Wat geven mensen gemiddeld?

We krijgen gelukkig van heel veel mensen hulp. En dat is ook nodig! Mensen vragen ons soms wat een goed bedrag is om te geven. En wij zeggen dan altijd naar eer en geweten: alles helpt! Om toch een idee te geven onderstaand een overzicht van bedragen die mensen ons vaak schenken.

Plan B: als we het doel niet halen

We krijgen vaak van mensen de vraag wat er met de donaties gebeurt mocht het streefbedrag niet gehaald worden. Daar gaan we natuurlijk liever niet van uit, maar uiteraard is daar wel iets voor geregeld. In de statuten van onze stichting is opgenomen dat in dat geval alle donaties naar een vergelijkbaar goed doel zullen gaan. Dat zal dan Kinderboerderij De Goffert worden. Uw Met uw donatie wordt dus hoe dan ook het Goffertpark voor jong en oud mooier en leuker!

Doneren via bankoverschrijving

Een donatie kunt u ook doen door middel van een storting op onderstaand bankrekeningnummer.

NL02 RABO 0314 5119 46
t.n.v. Stoomgroep de Goffert
Rabobank Rijk van Nijmegen

Reacties zijn gesloten.